Färgglad!

Har sytt en top till mig själv...
Med tanke på min grå-bleka hudton just nu så är väll inte färgvalet det bästa, men så är tröjan bara en "prototyp" också! Lite småjusteringar så blir den bra och tyget är verkligen helt underbart.


Fotoalbum!

Kolla in det nya fotoalbumet hos buffis!

Modeller!

Igår var söta Milia här och modellade för buffis! Det gick jättebra, hon var så duktig så.. Lukas var så klart också med!


Huvtröja!




"Höstlovserbjudande"



Under perioden 19/10-2/11 är det 20% hos buffis!

Första snön..

..hade kommit när vi vaknade i morse. Lukas ville ut och göra "bollar" men det gick inte så bra:) Vi gjorde handmärken i snön istället innan vi gick till dagis.


Ett skratt förlänger livet!


Senaste från buffis!



buffis

Kom ihåg....

kolla HÄR!

 

...go´natt ;)

 


Snuva!

I dag har Lukas varit hemma från dagis. Hade feber i morse och är allmänt snuvig. Men det är ju inget som hindrar honom från att hålla mor i sysselsättning... Vi har lekt tåg, byggt lego tittat på stora bilar mm, men det märks att han inte är riktigt i form för rätt som det är vill han "kura".




Hoppas han är bättre i morgon då de ska fotograferas på dagis.

Dagens nya!


Jag tävlar!



Creative lounge smycke

"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om ett VALFRITT smycke hos Creative Lounge Webshop! Ta chansen och tävla du med!”


Alla kan vara med och tävla!

Nytt sytt!



Tunika i velour och matchande body i trikå.

Kommer snart ut i buffis webbshop!

I kväll börjar det...

 

Desperate Housewives!


Skönt!

Åhh vad skönt det var att gå hem från dagis i morse. Lukas hade knappt tid att vinka i fönstret utan kollade in kompisen Nellys plåster på fingret. Nelly gick med honom på förra avdelningen så henne känner han och hon är lika gammal som Lukas, inte så stor som de andra barnen.

Igår var han jätteledsen, dessutom glömde vi ta med nappen. Eftersom jag inte ville gå tillbaka med den då det bara skulle bli jobbigare för Lukas om jag lämnade honom igen fick han prova vara utan. Det hade gått bra, han blev som vanligt glad efter en stund men han hade inte kunnat sova middag. Han var därför jättetrött efter dagis. Jag försökte roa honom med lek i sandlådan och cykeltur men när vi gick in kunde han inte hålla sig vaken så 16.40 somnade han. Trodde att han skulle vakna efter någon timme och vara pigg men han sov ända till 6.30 i morse.

 


Me like!


Kall morgon.

Huvva vad kallt det var i dag när vi gick till dagis. Skulle behöva köpa lite varmare kläder och skor till Lukas för jag märkte i morse att han hade jättedåligt med långärmade tröjor och varmare byxor. Han har börjat på ny avdelning på dagis och idag var det första dagen han skulle lämnas där. Det har gått jättebra då han har varit där om dagarna på "inskolning" men i morse var det inte roligt.
Han höll mig hårt om halsen och jag kände att han grät fast han var helt tyst. När jag lämnade honom till fröken rann tårarna nerför kinderna på honom och när jag vinkade var han jätteledsen. Då känns det i hjärtat!
Hoppas, hoppas att han blev glad snabbt igen. Det har han alltid blivit förr de gånger han varit ledsen men då kände han sina fröknar bättre.

Min älskade unge!

RSS 2.0